Křupavé rýžové placičky se sýrem

Křupavé rýžové placičky se sýrem
Příprava: 35 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

Tento recept je skvělým příkladem, jak si z pouhých dvou ingrediencí vytvořit praktickou a chutnou svačinu. Vyzkoušejte naše křupavé rýžové chipsy!

Ingredience

  • 100 g vařené rýže
  • 50 g strouhaného parmazánu

Postup

  • V míse smíchejte uvařenou rýži s nastrouhaným parmazánem.
  • Směs rovnoměrně rozprostřete na plech s pečicím papírem.
  • Pečte v troubě s ventilátorem předehřáté na 180 °C po dobu přibližně 30 minut.
  • „Rýžový plát“ nakrájejte na kousky.
  • Lze konzumovat teplé i studené.
Placičky z rýže a parmazánu.
zdroj: moltofood.it

Tyto rýžové placičky ze zbylé rýže skvěle chutnají samostatně nebo v kombinaci s guacamole a zeleninovými dipy. Inspirovat se můžete i našimi recepty na pomazánky 10x jinak.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.