Domácí čokoláda do formiček

Domácí čokoláda do formiček
Příprava: 35 minut Počet porcí: 4

Lahodné čokoládové bonbony vyrobené z kakaového prášku, kokosového oleje, medu a nasekaných mandlí.

Ingredience

  • 1/4 šálku holandského kakaa v prášku
  • 1/4 šálku kokosového oleje
  • 200 g nesolených pražených mandlí nebo lískových oříšků.
  • 2 PL medu

Postup

  • Kokosový olej dejte do středně velké misky a nechte ho 20 až 30 sekund rozpustit v mikrovlnné troubě.
  • Do rozpuštěného kokosového oleje za stálého míchání prosejte kakaový prášek.
  • Přimíchejte med a mandle nasekané v kuchyňském robotu nahrubo.
  • Lžičkou přeneste směs do silikonové formy na cukroví.
  • Dejte na 20 až 30 minut ztuhnout.
  • Opatrně uvolněte kousky čokolády z formiček a dejte přes noc do ledničky.
Domácí čokoládové bonbony.
zdroj: healthyrecipesblogs.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.