4 skvělé recepty na vepřové maso pečené v alobalu, které si zamilujete!

Vepřová panenka je jedním z nejjemnějších a nejšťavnatějších druhů masa.

Dá se připravit na mnoho způsobů.

Vyzkoušejte naše recepty na vepřovou panenku v alobalu.

Při pečení v alobalu si maso zachovává šťavnatost a vláčnost.

Kterou variantu vyzkoušíte jako první?

Jak na nejlepší vepřovou panenku v alobalu?

  • Nepečte panenku příliš dlouho, jde o libové maso, které se může snadno vysušit.
  • Ideální teplota pečení je 180 až 200 °C a doba pečení, v závislosti na velikosti masa, kolem 20 až 30 minut.
  • Alobal musí být pevně uzavřený, aby uvnitř zůstala pára a šťávy z masa nevytékaly.
  • Po upečení nechte vepřové maso 5 až 10 minut odpočinout, aby se šťávy rovnoměrně rozprostřely.

V hliníkové fólii se dají připravovat i další druhy masa. Inspirujte se našimi recepty na kuře v alobalu.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.