Nejsladší recepty na moučníky z cukety, které kdy ochutnáte! Mlsejte sladce, ale zdravě

Recepty na moučníky a cuketa, věřte nebo ne, jdou dohromady.

Je to velmi univerzální přísada do různých pokrmů, která se jako málokterá zelenina hodí i do sladkých moučníků všeho druhu.

Svou neutrální chutí a nevýraznou barvou všechny moučníky jen zvláční a navíc je učiní i méně kalorickými.

Pojďte je s námi všechny vyzkoušet!

Jak vybrat a jíst cuketu?

Pokud jde o výběr cukety, větší není vždy lepší. Čím menší je cuketa, tím bude chutnější a obecně méně vodnatá.

Vyberte si cuketu se zářivou barvou (ať už je to jakákoliv barva) a pevnou, ale ne tvrdou strukturou, se stonkem stále připojeným k cuketě

Cuketu skladujte v prodyšném sáčku až týden.

Cuketa se dá i zmrazit! Nejlepší je, když nakrájenou cuketu krátce povaříte v horké vodě a poté „šokujete“ v ledové lázni. Nechte zcela vyschnout, poté zabalte a zmrazte až na 6 měsíců.

Další recepty s cuketou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.