Smažený sýr nemusí být jen jeho nudná variace v trojobalu.
Zkuste tyto 3 neotřelé recepty se smaženým hermelínem a pochutnejte si jako ještě nikdy!
Mňam!
Naše recepty
S čím kombinovat hermelín
Hermelín má jemný chuťový profil a krémovou texturu, která usnadňuje párování s řadou potravin. Tento sýr není příliš silný, takže je to jednoduchý způsob, jak ho zakomponovat.
OVOCE
Hermelín jde nejlépe ruku v ruce se sladkým ovocem, zejména peckovinami, jako jsou broskve, fíky, meruňky a švestky.
Můžete ho také spárovat s hrozny a jinými bobulemi, jako jsou čerstvé borůvky, ostružiny, jahody a plátky jablek.
Pokud chcete jít sladší cestou, zkuste uvařit hermelín s karamelizovanými švestkami.
ZELENINA
Hermelín výtečně chutná se zemitou chutí hub, jako jsou žampiony s rozmarýnem a olivovým olejem.
Další skvělou možností je kombinace karamelizované cibule.