Uvařená vajíčka v pěti nejchutnějších receptech. Ochutnejte!

Vejce patří mezi důležité potraviny svým obsahem bílkovin, které se vyrovnají masovým nebo mléčným.

Kromě toho obsahují řadu vitamínů a minerálů.

A pokud je milujete, máme pro vás dobrou zprávu.

V tomto článku jsme pro vás připravili 5 skvělých receptů na vařená vejce.

Vejce na tvrdo lze využít i jako součást hlavního chodu k omáčkám, vařenými vejci plníme masové či zeleninové rolády nebo závitky. Můžeme je použít i v zapékaných pokrmech jak masových, tak zeleninových.

Ve studené kuchyni mají vařená vajíčka své nezastupitelné místo. Připravujeme z nich pomazánky nebo saláty a velmi často je využíváme jako ozdobnou součást chlebíčků, slaných dortů nebo slavnostních obložených mís.

Tohle bylo našich 5 receptů na vařená vejce, pokud chcete vydatnou snídani z vajec, ale ne vařených, zkuste naše recepty na zapékaná vajíčka.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.