Příprava: 20 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 50 dkg srnčího masa
- 1 houska
- trochu mléka
- 1 cibule
- 2–3 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- 1 lžička mletého zázvoru
- 2 lžíce červeného vína (nebo vody)
- sádlo
Postup receptu
- Srnčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a spolu s houskou namočenou v mléce umeleme
- Přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, pepř, zázvor a víno (nebo vodu) a dobře propracujeme
- Vytvarujeme malé karbanátky, poprášíme je hladkou moukou a opečeme na sádle z obou stran
- Příloha: brambory, zeleninová obloha