Příprava: 20 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 60 dkg srnčí kýty
- 3 menší cibule
- 15 dkg anglické slaniny
- 3 lžíce másla
- sůl
- pepř.
Postup receptu
- Z odblaněné a opláchnuté srnčí kýty nakrájíme malé plátky nebo kostky
- Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky
- Na jehlu nebo špejli střídavě napichujeme maso, cibuli a slaninu
- Připravené ražniči osolíme, opepříme a na rozehřátém másle ze všech stran opečeme
- Pak velmi mírně podlijeme a krátce podusíme doměkka
- Příloha: bramborová kaše, dušená rýže, meruňkový nebo švestkový kompot