Skvělá pálivá pomazánka z fazolí

Skvělá pálivá pomazánka z fazolí
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 20 dkg bílých fazolí
  • 15 dkg uzeného vařeného masa
  • 5 lžic majonézy
  • 1 lžíce strouhaného křenu
  • 2 cibule
  • 2 sterilované okurky
  • sůl
  • pepř nebo špetka chilli koření
  • ocet
  • cukr

Postup receptu

  1. Fazole uvařené doměkka umeleme, nebo rozmixujeme
  2. K fazolové kaši přidáme nadrobno nakrájené uzené maso, jemně nakrájené nebo nastrouhané cibule a sterilované okurky a strouhaný křen
  3. Přidáme majonézu, promícháme a podle potřeby dochutíme solí, pepřem nebo špetkou chilli koření, octem a cukrem
  4. Mažeme na chléb

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.