Víte, že pomocí nakládání můžete uchovat i maso?
Zejména maso vepřové k tomu úplně vybízí.
Můžete ho dokonce zavařit jak syrové, tak pečené.
Vyzkoušejte naše recepty na zavařování vepřového masa v několika různých variantách.
Jsou luxusní!
Naše recepty
Pravidla konzervování pečeného masa
- Dodržujte hygienu – pracovat se syrovým masem vyžaduje velkou opatrnost, proto dbejte na čistotu prkýnka, nožů a pracovního prostoru.
- Maso by mělo projít před zavařením chlazením – proto jej nechte uležet alespoň přes noc v lednici.
- Nevkládejte do sklenice cibuli – podléhá rychlému kvašení a tím se maso může zkazit.
- Maso jen rychle propláchněte – nevkládejte ho do mísy s vodou.
A jak se vám naše recepty na nakládané maso líbily? Napište nám do komentářů!