Grilované kotlety v alobalu

Grilované kotlety v alobalu
Příprava: 30 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kotlety
  • 6 stroužků česneku
  • 1 lžíce oleje
  • 10 dkg anglické slaniny
  • 10 dkg ostré klobásy
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • špetka chilli koření.

Postup receptu

  1. Kotlety naklepeme a u kosti nařízneme (můžeme vykostit), osolím a opepříme
  2. Prolisovaný česnek smícháme s trochou oleje a touto směsí potřeme kotlety po obou stranách
  3. Dostatečně velké čtverce alobalu nebo alobalové misky vytřeme olejem, do každé vložíme kotletu a poklademe ji plátky anglické slaniny a na kolečky krájenou klobásy
  4. Posypeme mletou sladkou paprikou smíchanou se špetkou chilli, dobře zabalíme a grilujeme na roštu asi 45 minut
  5. Příloha
  6. chléb a zeleninová obloha z plátků okurek, rajčat a paprik

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.