Bílá pšeničná mouka se stává strašákem naší doby.
Někteří odborníci ji zatracují, jiní tolerují.
Polemiku necháme povolanějším a raději vám představíme alternativy ke klasickému pečení.
Máme pro vás 6 výborných receptů na moučníky bez pšeničné mouky!
Rozpalte troubu, připravte si kuchyňskou váhu a pojďte se s námi do některého z nich pustit.
Naše recepty
Představili jsme vám šest osvědčených receptů na pečení bez pšeničné mouky.
Do dezertů se nebojte přidat trochu mandlové nebo kokosové mouky. Tu si snadno vytvoříte rozmixováním kokosu nebo ořechů.
Luštěninové mouky, jako například cizrnová, se dobře vyjímají v těstech na bábovku nebo muffiny.
Oproti tomu mouka kukuřičná se dobře doplňuje se slanými náplněmi.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!