Vepřové maso s houbami

Vepřové maso s houbami
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 400 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • Sušené nebo čerstvé houby
  • 2 cibule
  • masox na dochucení
  • hladká mouka na zahuštění.

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na tenké plátečky a poklepeme, posolíme, opepříme a okmínujeme
  2. Cibulku nakrájíme hodně na jemno a osmahneme do hěnda na oleji nebo sídle jak kdo má rád
  3. Potom vkládáme plátečky masa a opékáme z obou stran
  4. Hned potom, zaléváme nachystaným vývarem nebo vodou a pak hned masoxem a teprve pak přidíme sušené houbičky
  5. Dusíme, dokud maso nezměkne a to asi, tak 1 hodinu
  6. Nakonec dochutíme dle své chuti a zahustíme moukou smíchanou s vodou nebo instatní jiškou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.