Připravte si vánoční cukroví s pudinkem podle těchto jednoduchých receptů

Přemýšlíte, jaké cukroví ještě upéct? Vyzkoušejte pudinkové vánoční cukroví, které je lahodné a jemné.

Pudink je přísada, která rozhodně k pečení patří.

Připravit si můžete třeba tradiční rohlíčky. Jestliže je chcete s nádechem citronu, inspirujte se v tomto článku receptem na citronové rohlíčky.

S pudinkem se pečou i linecká kolečka, která stačí pak naplnit krémem či marmeládou.

Jestliže chcete upustit od tradic, připravili jsme pro vás i nevšední vánoční dezerty.

Tak neváhejte a pusťte se do pečení. 

Toto cukroví si můžete dopřát i k odpolední kávě. Jaké kávové speciality umí plně automatické kávovary? Podívejte se, jak jsme je ohodnotili.

Jak připravit pudinkový krém do cukroví?

Plněné cukroví je o Vánocích velice oblíbené. Co se samotných krémů týče, máte naprosto volnou ruku.

Často se používá pudinkový krém do cukroví, neboť je nadýchaný a můžete si zvolit v podstatě jakoukoliv příchuť.

Rozhodně nemusíte zůstávat u klasické vanilkové příchuti.

Jestliže nechcete přímo pudinkový krém, máme pro vás ještě tipy na další krémy do cukroví.

INGREDIENCE

  • 1 kostka másla pokojové teploty
  • pár lžic moučkového cukru
  • 1 sáček vanilkového pudinku
  • 1/2 litru mléka

POSTUP

  1. Uvařte si nejprve vanilkový pudink.
  2. Pokud nechcete, aby se vám pudinkový krém srazil, je nezbytné, aby máslo a pudink měly stejnou teplotu.
  3. Uvařený pudink posypte cukrem, aby se na jeho povrchu nevytvořil škraloup.
  4. Máslo pokojové teploty utřete v misce s trochou cukru. Pomalu přidávejte vychladlý pudink a neustále šlehejte, aby se jednotlivé směsi dokonale spojily. Postupujte tak, dokud nebude v másle vmíchaný celý pudink.
  5. Pudinkový krém si můžete potom dát do lednice, nebo ho rovnou dávat na cukroví. 

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.