Příprava: 30 minut
Vaření: 120 minut
Počet porcí: 6
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
- 30 dkg uzeného bůčku (nebo jiného vařeného uzeného masa)
- čerstvé nebo sušené houby
- máslo
- 5 housek
- 2-3 lžíce hrubé krupice
- 3 dl mléka
- 4 vejce
- 2 lžíce sádla
- sůl
- česnek
- mletý pepř.
Postup receptu
- Housky nakrájíme na plátky a provlhčíme mlékem
- Houby povaříme ve slané vodě (sušené předem namočíme) nebo podusíme a pak rozkrájíme na drobné kousky
- Přidáme je k namočeným houskám, promícháme a přidáme prolisovaný česnek, rozšlehaná vejce, na kostičky pokrájené maso, krupici, osolíme, opepříme a dobře promícháme
- Směs vložíme do vymazaného pekáčku a upečeme