Vynikající recepty s játry na jednom místě. Jaký si uvaříte jako první?

Recepty na játra jsou jedněmi z nejpopulárnějších v české kuchyni. 

Připravte si chutná a zdravá jídla, která můžete vařit, smažit i zapékat. 

Dopřejte si skvělou chuť a spoustu živin v jednom!

Proč jíst játra?

Tento druh masa má silnou chuť a jedinečnou strukturu. Někteří je milují a druzí nenávidí. 

Můžete se setkat s játry mnoha druhů – hovězí, kuřecí, vepřové, jehněčí, husí, kachní. 

Co je na nich, kromě chuti, ale tak výjimečného?

Vnitřnosti obsahují 153 kalorií, 23 g bílkovin, 4 g tuku, 4 g sacharidů, méně než 1 g vlákniny a méně než 1 g cukru. Najdete v nich také vitamín B, C, železo, draslík, fosfor, folát, měď, riboflavin a niacin. 

Inspirujte se výše uvedenými recepty na játra a jezte chutně a zdravě.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.