Recepty na játra jsou jedněmi z nejpopulárnějších v české kuchyni.
Připravte si chutná a zdravá jídla, která můžete vařit, smažit i zapékat.
Dopřejte si skvělou chuť a spoustu živin v jednom!
Naše recepty
Proč jíst játra?
Tento druh masa má silnou chuť a jedinečnou strukturu. Někteří je milují a druzí nenávidí.
Můžete se setkat s játry mnoha druhů – hovězí, kuřecí, vepřové, jehněčí, husí, kachní.
Co je na nich, kromě chuti, ale tak výjimečného?
Vnitřnosti obsahují 153 kalorií, 23 g bílkovin, 4 g tuku, 4 g sacharidů, méně než 1 g vlákniny a méně než 1 g cukru. Najdete v nich také vitamín B, C, železo, draslík, fosfor, folát, měď, riboflavin a niacin.
Inspirujte se výše uvedenými recepty na játra a jezte chutně a zdravě.