Tvargle, jak se syrečkům také říká, vzbuzují rozporuplné pocity.
Někdo je miluje a někdo nesnáší.
Připravili jsme si pro vás 7 lahodných receptů s olomouckými tvarůžky, díky kterým si je nakonec možná i oblíbíte.
Dobrou chuť!
Naše recepty
Inspirujte se i našimi dalšími recepty na pomazánky ze syrečků. Kterou ochutnáte jako první!
Olomoucké tvarůžky se velmi často používají při přípravě teplých jídel a to buď ze samotných tvarůžků nebo se jimi doplňují či plní masa různých druhů, nejčastěji však maso vepřové.
Je možné je využít i při přípravě různých zeleninových a bramborových jídel. Olomoucké tvarůžky mají na rozdíl od ostatních sýrů jen velmi malý obsah tuku, proto jsou vhodné pro redukční diety.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!