Kuřecí maso v majonéze

Kuřecí maso v majonéze
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky

Marináda

  • 2 vejce
  • 1 lžíce solamylu
  • 1 lžíce hořčice,
  • 1 majonéza
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 lžička vegety
  • 2 lžičky sojové omáčky

Postup receptu

  1. Maso mírně naklepeme a naložíme do rozmíchané směsi
  2. Dáme na 24 hod
  3. odležet do chladničky
  4. Pak rychle opečeme v horkém oleji
  5. Příloha: hranolky, brambory, zeleninová obloha

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.