Příprava: 18 minut
Vaření: 5 minut
Počet porcí: 6
Doba přípravy: 18 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
- 1 srdíčko
- kousek plic
- jedny játra
- slezinka
- a jazýček
- 3 cibule
- sádlo
- hl. mouka na jišku
- nové koření a kuličky pepře
- kysaná smetana
- bobkováý list
- pálivá paprika
- pepř
Postup receptu
- Všechny vnitřnosti povaříme s kořením a bobkovým listem a cibulí do měkka
- Pak jen vnitřnosti vyndáme a nakrájíme na kostičky
- Jišku si uděláme na sádle s moukou a rychle vmícháme do vývaru do kterého dáme ještě pálivou papriku, osolíme, opepříme a ještě chvilku vaříme
- Nakonec přidáme vnitřnosti a vmícháme kysanou smetanu