Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 porce filé z halibuta
- hořčice
- hladká mouka na obalení
- olej
Omáčka:
- 1 lžíce másla
- 1 velká cibule
- 3 lžíce kečupu
- 3 sladkokyselé okurky
- 1–2 lžíce vypeckovaných oliv (nemusí být)
- sójová omáčka (nebo worcester)
- sůl
Postup receptu
- Porce necháme rozmrazit, pak je osolíme a potřeme hořčicí
- Potřené je obalíme v hladké mouce a na horkém oleji po obou stranách opečeme
- Mezitím připravíme omáčku: na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kečup a krátce dusíme
- Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a posekané olivy
- Dochutíme sójovou omáčkou nebo worcesterem a osolíme
- Do hotové omáčky vložíme prohřát opečené filé
- Příloha: brambory nebo pažitková rýže, zeleninová obloha