Koupit si kostičku bujónu dnes umí každý.
Proč si ale nezkusit uvařit svůj vlastní poctivý domácí kuřecí vývar?
Ten vám dokáže každé jídlo obzvláštnit a dodat mu neobyčejnou chuť.
Najít jednoduchý recept na tento pokrm není jednoduché. Ale od toho jsme tady my!
Inspirujte se následujícími variantami na vývar ze stehen, z kostí a dalšími.
Naše recepty
Výroba vlastního kuřecího vývaru má své výhody. Při přípravě svého poctivého vývaru víte, jaké přidáváte přísady a dostanete přesně to, co chcete. Při vaření můžete přesně změřit používanou sůl a zvolit si zeleninou, jakou do vývaru jen chcete. Také je super, že, jak již bylo zmíněno, domácí kuřecí vývar vydrží v mrazáku až tři měsíce.
TIP: Využijte svůj vývar na další pokrmy. Inspirujte se například těmito nejlepšími recepty na jednoduché risotto.