Příprava: 30 minut
Vaření: 30 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 500g mletého masa
- půl balíčku pohanky
- 3 stroužky česneku
- 4 vejce
- hodně majoránky
- pepř
- sůl
- kmín
- 120 g strouhaného eidamu
- 1 cibule
- strouhanka na obalování.
Postup receptu
- Napřed dáme vařit pohanku
- Vedle na plotýnce usmažíme na cibulce mleté maso a přidáme vymačkané stroužky česneku
- Po uvaření dáme na síto vše dobře promačkáme nesmí tam zůstat žádná voda
- Vyndáme si mísu a do ní dáme umletou směs, vejce, sůl, pepř, majoránku, kmín a sýr
- Vše dobře prohněteme a obalujeme v klasickém trojobalu a pečeme na oleji dozlatova