Příprava: 40 minut
Vaření: 120 minut
Počet porcí: 6
Doba přípravy: 160 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
- 1 kg dančího masa
- 3 cibule
- sůl
- pepř
- grilovací koření
- gulášová paprika
- hladká mouka.
Postup receptu
- Nejprve očistíme a odblaníme maso
- Pokud chcete můžete jej před konzumací naložit do mléka na 24 hodin
- Pak jej nakrájíme na kostičky
- To stejné uděláme s cibulí na malé kostičky a osmahneme nejprve cibuli a pak přidáme maso, koření a podlejeme vodou
- To vše dusíme asi 50 minut dokud neni maso měkké a pak jen přidáme rozkvedlanou mouku s vodou
- Pokud nám to chťově nevyhovuje dochutíme dle potřeby
- Jako přílohu můžeme knedlík, těstoviny, noky i rýži na ozdobu podáváme hodně syrové cibule na kroužky
- přeji Vám dobrou chuť