Gulášek z dančího masa

Gulášek z dančího masa
Příprava: 40 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 160 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg dančího masa
  • 3 cibule
  • sůl
  • pepř
  • grilovací koření
  • gulášová paprika
  • hladká mouka.

Postup receptu

  1. Nejprve očistíme a odblaníme maso
  2. Pokud chcete můžete jej před konzumací naložit do mléka na 24 hodin
  3. Pak jej nakrájíme na kostičky
  4. To stejné uděláme s cibulí na malé kostičky a osmahneme nejprve cibuli a pak přidáme maso, koření a podlejeme vodou
  5. To vše dusíme asi 50 minut dokud neni maso měkké a pak jen přidáme rozkvedlanou mouku s vodou
  6. Pokud nám to chťově nevyhovuje dochutíme dle potřeby
  7. Jako přílohu můžeme knedlík, těstoviny, noky i rýži na ozdobu podáváme hodně syrové cibule na kroužky
  8. přeji Vám dobrou chuť

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.