Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 plátky vepřového masa,1 cibule
- 1 lžíce oleje
- 2-3 sterilované okurky
- 1 slabý párek
- 2 vařená vejce
- 1 lžička plnotučné hořčice
- 1/2 kostky bujónu
- sůl
- pepř
- 1/2 vody
- 2 lžíce hladké mouky.
Postup receptu
- Maso nakrájíme na kostky, osolíme je a opepříme
- Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a na ní osmahneme nakrájené maso
- Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a na kolečka nakrájený párek
- Vše osmažíme a podlijeme vodou
- Přidáme rozdrobený bujón a vše dusíme do změknutí masa
- Když je vše měkké, přidáme hořčici, nadrobno nakrájená vejce a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a povaříme
- Příloha: bramborový knedlík, rýže