Kdo by neměl slabost pro smažené řízky!
Mnoho z nás s nimi má spojeny výlety v dětství, Vánoce i Velikonoce.
Pokud přemýšlíte, jak tento oblíbený pokrm připravit netradičně, vyzkoušejte naše recepty na kuřecí rarášky neboli lahodné kuřecí kousky obalené v pivním či jiném těstíčku.
Jejich příprava je velmi jednoduchá a chuť znamenitá!
Těstíčko můžete navíc připravit v mnoha různých obměnách, a být tak vždy originální.
Naše recepty
Nejste si jistí, jak Coleslaw správně připravit? Inspitujte se rozmanitými variantami salátu Coleslaw!
Několik praktických tipů a rad na závěr
Dáváte před smažením přednost zdravější variantě tepelné úpravy? Žádný problém! Rarášky je možné velmi jednoduše připravovat rovněž v troubě. Stačí maso obalené v těstíčku vložit na plech s pečícím papírem a péct v troubě předehřáté na 180°C do zlatova.
Během pečení je vhodné maso obrátit, přibližně po 5-7 minutách. Nebojte se rovněž recepty na kuřecí rarášky ozvláštnit přidáním nějaké nové ingredience, například koření. V neposlední řadě rarášky nemusíte vždy připravovat pouze z masa kuřecího, velmi chutné jsou také při použití masa krůtího.