Příprava: 15 minut
Vaření: 30 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 porce filé
- citronová šťáva
- drcený kmín
- 1 kelímek zakysané smetany
- 6 lžic kečupu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce sójové omáčky
- 2 vejce
- 1 lžíce solamylu
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička grilovacího koření
- 10 dkg strouhaného sýra
- olej
- sůl.
Postup receptu
- Rybí porce osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou
- Ze smetany, kečupu, hořčice, sójové omáčky, vajec, solamylu, prolisovaného česneku a grilovacího koření umícháme zálivku
- Vložíme do vymazané zapékací misky, přelijeme zálivkou a dáme péci
- Těsně před dopečením pokrm zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova
- Příloha: brambory, zeleninový salát