Kmínová polévka s vejcem

Kmínová polévka s vejcem
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 l vývaru z kostí (nebo z bujónové kostky)
  • kousek celeru
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce másla
  • drcený kmín
  • 1 vejce
  • pažitka.

Postup receptu

  1. Z mouky a másla připravíme světlou jíšku
  2. Do vývaru přidáme drcený kmín, celer a jíšku
  3. Provaříme, prolisujeme, osolíme a vmícháme rozšlehané vejce a pažitku

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.