Příprava: 30 minut
Vaření: 30 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 1 kg hovězího zadního
- 2 malé rajské protlaky
- 1 dl kečupu
- 1 cibule
- 1 kostka hovězího bujónu
- 5 kuliček celého černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 5 lžic oleje
- 5 lžic mouky
Postup receptu
- Maso omyjeme a vložíme do studené vody, přidáme omytý bobkový list, nové koření, pepř a přivedeme k varu
- Vaříme asi 1 a 1/2 hodiny
- Měkké maso zabalíme do alobalu
- Do hrnce nalijeme olej, přidáme jemně nasekanou cibulku, mouku a osmahneme ji dorůžova
- Zalijeme vývarem z masa
- Přivedeme k varu, přidáme rajské protlaky, kečup a povaříme asi 10 minut
- Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rajskou omáčkou