Perfektně ochucená dušená mrkev k masu

Perfektně ochucená dušená mrkev k masu
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg mrkve
  • 1 cibule
  • trocha mouky
  • trocha cukru
  • sůl

Postup receptu

  1. Mrkev očistíme a nastrouháme
  2. V kastrolku dáme usmažit cibuli, pak na to dáme nastrouhanou mrkev, chvíli dusíme, zalijeme vývarem nebo vodou, osolíme, a když je měkká, zaprášíme moukou
  3. Před koncem dáme trochu cukru a necháme ještě povařit
  4. Výborné je k tomu vařené hovězí maso nebo vepřové

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.