Příprava: 5 minut
Vaření: 55 minut
Počet porcí: 6
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
Na marinádu:
- 16 lžic oleje
- 10 lžic sójové omáčky
- 10 lžic medu
- 3 lžíce rajského protlaku
- špetka zázvoru
- 4 lžíce chilli
Postup receptu
- Vepřová žebírka důkladně opereme, osušíme a osolíme
- V míse smícháme olej spolu se sójovou omáčkou, rajčatovým protlakem a medem
- Pak přidáme dle chuti mletý zázvor, chilli, sůl, pepř
- Vepřová žebírka naložíme do této marinády a necháme odležet, nejlépe přes noc
- Naložená žebírka pak grilujeme na grilu do zlatova za častého potírání marinády a otáčení
- Ihned podáváme s chlebem nebo bagetkou