Příprava: 45 minut
Vaření: 15 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 30 dkg hladké mouky
- 3 lžíce oleje
- 1,5 dl vody
- sůl
Kvásek:
- lžička cukru
- půl kostky droždí
- 1/2 dl teplého mléka
- 2 lžíce mouky
Náplň:
- 20 dkg mletého masa
- 1 cibule
- olej
- 1 konzerva rybiček v tomatu
- 3 lžíce kečupu
- 10 dkg tvrdého sýra
- sůl
- pepř
Postup receptu
- V misce rozdrobíme droždí, přidáme cukr, mouku a teplé mléko a necháme vzejít kvásek
- Do mísy prosejeme mouku, přidáme olej, vodu, kvásek a vypracujeme hladké těsto
- Nenecháváme je kynout, ihned je rozprostřeme na vymazaný plech a navršíme náplň
- Příprava náplně: rozehřejeme olej, osmahneme na něm nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme je
- Směs osolíme a opepříme
- Vidličkou rozmačkáme ryby v tomatu, rozmícháme je s kečupem a rozetřeme na těsto
- Na tento základ rozetřeme masovou směs
- Vložíme do předehřáté trouby a před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme