Vydatný francouzský salát s tuňákem, zelenými fazolkami a bramborami má nespočet obměn.
My vám představíme ty nejlepší recepty na salát Niçoise, které si zamilujete.
Ať už si vyberete tradiční variantu s konzervovaným tuňákem nebo zvolíte uzeného lososa či steaky z tuňáka, pokaždé vám na talíři vznikne jedinečný a delikátní pokrm.
Přejeme vám dobrou chuť!
Naše recepty
Jak si připravit salát Niçoise předem
Sestavte celý salát těsně před podáváním, ale následující ingredience si můžete připravit den dopředu.
• Zálivku připravte den předem a dejte do chladu.
• Cibuli marinujte den předem a dejte do chladu.
• Vejce uvařte natvrdo den předem a dejte do chladu. Oloupejte a nakrájejte těsně před podáváním.
• Brambory uvařte den předem. Pevně zakryjte a dejte do chladu.
• Zelené fazolky uvařte den předem. Pevně zakryjte a dejte do chladu.
• Salát a rajčata nakrájejte. Dejte do chladu.
A který z receptů chutnal nejvíc vám? Napište nám do komentářů!