Různorodost.
To je slovo, které skvěle vystihuje tyto recepty na nekynuté lívance.
Neváhejte ani minutu a pojďte si s námi osladit život!
Naše recepty
V každém receptu je potřeba mít kvalitní pánvičku. Pokud sice doma pánev máte, ale už není nejmladší a lívance se na ní spíš připalují než pečou. Podívejte se na recenze těchto nerezových pánví, které se hodí na jakékoliv kuchařské úkony.
Všechny lívance si můžete dochutit podle vlastních preferencí. Mojí nejoblíbenější kombinací je rozpuštěné arašídové máslo s javorovým sirupem a hromadou lesního ovoce!
Pokud si, jak se říká, nejste jistí v kramflecích a přece jen potřebuje trochu poradit. Zde jsme pro vás připravili video, které vám ukáže co a jak. Hlavně se zaměřte na konzistenci těsta, které je pro dobře upečené lívance zásádní.