Krůtí maso na zelenině

Krůtí maso na zelenině
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg krůtího masa
  • 1 pórek
  • 2 barevné papriky
  • 2 rajčata
  • 4 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžíce oleje
  • worcester
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, papriky na proužky
  2. Na rozehřátém oleji pórek i papriky 10-15 minut podusíme zakryté pokličkou
  3. Krůtí maso nakrájíme na nudličky, přidáme k zelenině a po jeho opečení přidáme na kostky nakrájená oloupaná rajčata
  4. Zakryté dusíme doměkka, pak vmícháme smetanu, worcester, osolíme, opepříme a ještě chvíli podusíme
  5. Příloha: krokety, hranolky, dušená rýže

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.