Krůtí maso se žampiony

Krůtí maso se žampiony
Příprava: 25 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg krůtích prsou
  • 10 dkg krůtích nebo drůbežích jater
  • 10 dkg žampionů
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička hladké mouky
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Krůtí maso pokrájíme na tenké plátky, promícháme je se solí, pepřem a moukou, vložíme na pánvičku s rozehřátým olejem a za stálého míchání krátce opečeme
  2. Pak přidáme drobně pokrájenou cibuli, osmahneme, přidáme nakrájená játra a plátky žampionů, pokapeme citronovou šťávou a dusíme doměkka
  3. Nakonec dochutíme podle potřeby
  4. Příloha: šťouchané brambory, bramborová kaše

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.