Jednoduchý recept na výborné smaženky ze slepičího masa

Jednoduchý recept na výborné smaženky ze slepičího masa
Příprava: 23 minut Vaření: 7 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 35 dkg vařeného slepičího masa
  • 3 vejce
  • 2 dl mléka
  • 4 lžíce strouhanky
  • 1 lžíce pažitky
  • sůl
  • máslo

Postup receptu

  1. Vařené slepičí maso umeleme nebo nadrobno nakrájíme
  2. Vejce ušleháme do pěny, přidáme mléko, mleté nebo nakrájené slepičí maso, strouhanku, sůl, pažitku
  3. Necháme chvíli nabobtnat a pak smažíme na tuku jako malé lívanečky
  4. Podáváme s brambory, zeleninovým salátem nebo dušenou zeleninou 

K přípravě tohoto jídla se hodí hranatá pánev na lívance.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.