Perfektně ochucená cizrna na španělský způsob

Perfektně ochucená cizrna na španělský způsob
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 35 dkg cizrny
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • olej
  • 4 nožičky párku nebo 2 nožičky klobásy
  • 1 bobkový list
  • 5 kuliček nového koření
  • snítka libečku
  • saturejka
  • bazalka
  • tymián
  • sůl
  • 15 dkg rajského protlaku
  • 5 lžic kečupu
  • 2 lžíce sekané pažitky

Postup receptu

  1. Předem namočenou cizrnu uvaříme doměkka
  2. Než se začne vařit, tak do ní přidáme bobkový list, nové koření a libeček, zatím nesolíme
  3. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, přidáme párky nebo klobásy nakrájené na kolečka, saturejku, tymián a bazalku
  4. Mírně podlijeme vývarem z cizrny, přidáme sůl, rajčatový protlak, kečup a scezenou cizrnu
  5. Promícháme, chvilku podusíme, nakonec vmícháme pažitku

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.