Nejlepších 10 receptů na jehněčí aneb kvalitní maso vyžaduje péči. Inspirujte se!

Jehněčí se ještě stále považuje za tradiční velikonoční pokrm.

Jelikož jde o maso z mladých zvířat, je velmi ceněné a kvalitní, a je proto velmi důležité jej správně připravit.

Připravili jsme si pro vás 10 luxusních receptů na jehněčí maso, podle kterých si ho zvládne připravit i úplný začátečník.

Tak pojďme na to!

K jehněčímu masu většinou podáváme různě upravené brambory a zeleninovou oblohu především z čerstvé zeleniny nebo zeleninové saláty a nakládané houby.

K dušenému jehněčímu masu se jako příloha hodí i bramborové knedlíky nebo dušená rýže.

K připraveným jídlům z jehněčího masa se hodí vařené nebo dušené brambory na jakýkoli způsob, americké brambory či bramborová kaše.

Na okořenění doporučujeme šafrán, zázvor a kurkumu.

Maso a brambory je dobré doplnit jogurtovým dipem.

Pochutnala si celá rodina? Pochlubte se přátelům na sociálních sítích!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.