Příprava: 10 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 400 g rýže
- 1 menší cibule
- 6 hřebíčků
- 400 g hrášku
- 50 g másla
- 400 g hovězí svíčkové
- 2 lžíce oleje
- 2 velké cibule
- sůl
- pepř
- 40 ml kečupu
- 40 ml smetany
Postup receptu
- Dobře opláchnutou rýži vysypeme do hrnce s osolenou vroucí vodou, přidáme oloupanou cibuli, do které jsme zapíchali hřebíčky, a za občasného míchání uvaříme doměkka
- Mražený hrášek prohřejeme v pánvi na rozpuštěném másle
- Asi dvě třetiny promícháme se scezenou a okapanou vařenou rýží, zbytek pak můžeme přimíchat do hotového masa
- Omyté hovězí maso osušíme, nakrájíme na nudličky a na rozpáleném oleji v pánvi opečeme dozlatova