Vynikající hovězí Stroganov z Ruska

Vynikající hovězí Stroganov z Ruska
Příprava: 10 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 400 g rýže
  • 1 menší cibule
  • 6 hřebíčků
  • 400 g hrášku
  • 50 g másla
  • 400 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 2 velké cibule
  • sůl
  • pepř
  • 40 ml kečupu
  • 40 ml smetany

Postup receptu

  1. Dobře opláchnutou rýži vysypeme do hrnce s osolenou vroucí vodou, přidáme oloupanou cibuli, do které jsme zapíchali hřebíčky, a za občasného míchání uvaříme doměkka
  2. Mražený hrášek prohřejeme v pánvi na rozpuštěném másle
  3. Asi dvě třetiny promícháme se scezenou a okapanou vařenou rýží, zbytek pak můžeme přimíchat do hotového masa
  4. Omyté hovězí maso osušíme, nakrájíme na nudličky a na rozpáleném oleji v pánvi opečeme dozlatova

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.