Hermelín, sýr s plísní na povrchu, určitě všichni známe a běžně ho řadíme do nákupního seznamu.
A proč ho nazýváme kouzelným? Hermelín můžeme připravit na spoustu způsobů a vždy chutná opravdu báječně.
Vyzkoušejte si 6 nejlepších receptů s hermelínem a vykouzlete svým strávníkům spokojený úsměv na rtech.
Naše recepty
S jakými nápoji hermelín podávat?
Jablečný mošt – Cider
Jemná hořkost jablek Camembert dokonale podtrhuje.
Pommeau
Tato směs jablečného moštu a jablečné brandy, která pochází z Francie, je ideální, když je vnitřek vašeho sýru rozteklý.
Šampaňské
Možná je to překvapení, ale bublinky opravdu fungují s mazlavým hermelínem, zvláště pokud je pečený nebo grilovaný.
Chenin Blanc
Je ideální k méně zralému hermelínu.
Jemná ovocná červená vína
Pokud chcete pít červené, zkuste novozélandské Pinot Noir, chilský Merlot nebo Carmenère.