Nejlepší recepty z hermelínu! Ideální pochoutka ke grilovačce nebo rodinné večeři

Hermelín, sýr s plísní na povrchu, určitě všichni známe a běžně ho řadíme do nákupního seznamu.

A proč ho nazýváme kouzelným? Hermelín můžeme připravit na spoustu způsobů a vždy chutná opravdu báječně.

Vyzkoušejte si 6 nejlepších receptů s hermelínem a vykouzlete svým strávníkům spokojený úsměv na rtech.

S jakými nápoji hermelín podávat?

Jablečný moštCider

Jemná hořkost jablek Camembert dokonale podtrhuje.

Pommeau

Tato směs jablečného moštu a jablečné brandy, která pochází z Francie, je ideální, když je vnitřek vašeho sýru rozteklý.

Šampaňské

Možná je to překvapení, ale bublinky opravdu fungují s mazlavým hermelínem, zvláště pokud je pečený nebo grilovaný.

Chenin Blanc

Je ideální k méně zralému hermelínu.

Jemná ovocná červená vína

Pokud chcete pít červené, zkuste novozélandské Pinot Noir, chilský Merlot nebo Carmenère.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.