Která ingredience vylepší každý pokrm?
Ano, sýr!
Proto jsme si pro vás připravili 8 výborných receptů se sýrem, které si zamiluje i ten nejnáročnější strávník!
Užijte si je!
Naše recepty
5 tipů pro vaření se sýrem
- Používejte sýr, který se dobře rozpouští jako například gruyère, raclette nebo třeba 3 měsíce stará gouda.
- Sýr by měl mít před vařením pokojovou teplotu.
- Nekupujte si strouhaný sýr, ale vcelku. Když si pak sýr čerstvě nastrouháte, má lepší chuť i strukturu.
- Sýr nevařte příliš dlouho, může vyschnout. Pokud váš sýrový pokrm vyžaduje dlouhou dobu pečení, přidejte trochu smetany pro udržení vlhkosti.
- I špatné skladování může zničit chuť a strukturu sýra, takže se ujištěte, že ho máte správně zabalený tak, abyste udrželi správné proudění vzduchu a vlhkost.
Jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!