Brambory jako přílohu můžeme podávat v nejrůznějších úpravách a to od prostých vařených brambor, bramborové kaše, pečených brambor až po různě ochucené saláty.
My pro vás tentokrát máme vynikající recepty na smažené brambory v 6 různých verzích.
Představíme vám nejen klasické hranolky, ale i luxusní krokety se slaninou a sýrem nebo smaženou bramborovou kaši.
Nechte si chutnat!
Naše recepty
Inspirujte se našimi skvělými recepty na kaši z brambor tak, jak ji neznáte. Vyzkoušejte je všechny!
Při přípravě smažených bramborových příloh je třeba dbát na kvalitu surovin a to nejen brambor, ale především i oleje.
Vždy bychom měli sáhnout po velmi kvalitním oleji na smažení a nezůstat pouze u klasiky v podobě řepkového oleje.
Můžeme použít i olej kokosový nebo olej rýžový, který má má jeden z nejvyšších kouřových bodů mezi oleji dostupnými na českém trhu.
A jaká smažená bramborová příloha je ta vaše NEJ? Napište nám do komentářů!