Hlíva ústřičná je elixírem mládí, díky níž se i z obyčejného pokrmu stane gurmánský zážitek.
Má jemnou chuť a příjemné houbové aroma.
Vyzkoušejte naše luxusní recepty s hlívou ústřičnou v 8 různých variantách!
Máme pro vás polévku, salát i omáčku.
Přejeme vám dobrou chuť!
Naše recepty
Možná se vám budou hodit i naše recenze nerezových pánví. Jaké mají vlastnosti, povrchovou úpravu a jak vedou teplo? Představíme vám jejich hlavní výhody a případné nedostatky.
- Z hlívy ústřičné připravujeme obvyklá houbová jídla.
- Především ji dusíme nebo zapékáme se zeleninou, s brambory, rýží, těstovinami.
- Někdy doplňujeme nebo přímo zahušťujeme vejci, sýrem, přidávat můžeme i smetanu.
- Hlívu můžeme využít i do oblíbených hubníků.
- Může být využita do omáček či polévek, ale i zcela samostatně.
- Lze ji vařit, smažit, péct, zapékat.
- Může být předkrmem i hlavním chodem, fantazii se rozhodně meze nekladou
Připravili jsme si pro vás rozsáhlý článek o hlívě ústřičné. Jak je prospěšná pro naše tělo? Jaké jsou její benefity? To vše a mnohem více se dozvíte v následujícím článku!
Chutnaly vám pokrmy z hlívy podle našich receptů? Napište nám do komentářů!