Nejlepší losos je na pánvi. Recepty jsou jednoduché, s málo ingrediencemi, ale výsledek vždy stojí zato.
Nemůže být nic lepšího než do zlatova vypečená kůže, která se rozplývá na jazyku.
Uvařte si s námi tato lahodná jídla a zjistíte o čem tu mluvíme!
Naše recepty
Jak dlouho péct lososa na pánvi?
Přečtěte si tuto „příručku“, kde najdete tipy, jak vařit lososa.
Jaký je nejlepší způsob, jak vařit lososa?
Lososa lze péct v troubě, opékat, smažit na pánvi, restovat, vařit „en papilote“ (zabalený do fólie nebo papíru) a dusit.
Nejjednodušší způsob přípravy lososa je v pekáčku v troubě. Budete však muset přidat trochu oleje, aby se nepřilepil.
Pokud nechcete používat olej, pak lososa napařte tak, že ho dáte zabalíte do alobalu nebo pečícího papíru a pak ho připravíte v parním hrnci nebo ho upečte v troubě.
Pokud chcete, aby losos měl křupavou kůži, opečte lososa na pánvi kůží dolů.
Jak dlouho by se měl losos vařit na pánvi?
Vložte lososa kůží nahoru do pánve zahřáté na střední teplotu. Pečte dozlatova na jedné straně, asi 4 minuty. Rybu otočte a pečte, dokud nebude na dotek maso pevné a kůže křupavá.