Recepty na brambory z trouby v kombinaci s krémovým modrým sýrem? Tyto recepty musíte ochutnat

Pro někoho příloha, pro někoho hlavní chod.

Připravte si naše recepty na zapečené brambory s nivou.

Je to skvěle dvojkombinace, kterou si každý může vychutnat po svém.

Zkusíte je s námi?

Jak si nejlépe připravit brambory?

Existuje nespočet různých způsobů, jak si uvařit brambory, ale které jsou ty nejlepší? Na tuto otázku vám mile rádi odpovíme.

Vzduchem smažené

Tyto brambory budou mnohem křupavější, než byste čekali.

Upečené v troubě
Rozkrojte, načechrejte vnitřek vidličkou a přidejte libovolný dip polevu. Vnitřní načechraná textura je dokonalým prostředím proto, aby do ní omáčka zatekla.

Pečené na pánvi
Brambory opečené na pánvi jsou neuvěřitelné. Brambory jinak nebudou, tak křehké jako u většina dalších receptů.

Dušené na másle
Upřímně i bota na másle by byla fantastická, takže ano, brambory na másle budou opravdu vynikající. Máslo dělá vše lepším.

Gratinované
Ano, brambory veřené v tučné smetaně a másle, a poté zapečené se sýrem jsou fakt sakra dobré.

Vařené
Bylo by to skvělé, kdyby to nebyly tak nudné. Vařené brambory však mají co nabídnout můžete je ochutit spousty chutěmi, jako je olivový olej, citron, šťáva a čerstvé bylinky.

Kaše
Nic nechutná tak dobře, jako bramborová kaše, když se cítíte mizerně. Není nad to vlézt do postele s miskou horké bramborové kaše s velkou dávkou másla..

Vařené a smažené
Tato metoda byla vyhlášena vítězem zkoumání nejlepšího způsobu výroby hranolků. Je to rozhodně jeden z nejnáročnějších způsobů přípravy brambor, ale stojí za to.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.