Recepty na bábovku s mrkví vám dokonale rozzáří celý den! Ochutnejte naše kombinace

Měli jste tu čest ochutnat ty nejvláčnější recepty na mrkvovou bábovku?

U nás najdete jen ty nejlepší, nejměkčí a nejchutnější varianty!

Zkuste je všechny a uvidíte, že ani jeden nemá chybu.

Jak ozdobit bábovku krémem, polevou a ganache

Jak ozdobit bábovku polevou

Poleva vyrobená z cukrářského cukru, mléka a vanilkového extraktu a citronové šťávy.

Postup

  • V malé misce smíchejte cukr, mléko a vanilku. Míchejte do hladka. Pokud chcete, nechte 5 minut odstát, aby zhoustla. Vmíchejte tolik cukrářského cukru, aby poleva snadno stékala ze lžičky, ale zároveň byla neprůhledná a dostatečně hustá, aby se nevsákla do dortu.
  • Polijte bábovku a nechte ji odpočinout při pokojové teplotě, dokud poleva neztuhne, nebo ji dejte přikrytou do lednice.

Jak ozdobit bábovku čokoládovou ganache

Lahodná ganache, vyrobená pouze z čokolády a smetany.

Postup

  • V malém hrnci rozehřejte smetanu na šlehání, dokud nebude horká, a poté vmíchejte stejné množství polosladkých čokoládových lupínků nebo nasekané čokolády. Šlehejte, dokud se čokoláda nerozpustí a ganache nebude hladká.
  • Chlaďte ganache v lednici po dobu 20-30 minut, měla by být trochu hustší, ale stále tekutá.
  • Přelijte bábovku a podávejte hned, nebo ji vložte do zakryté nádoby a vychlaďte, dokud čokoláda neztuhne.

Jak ozdobit bábovku krémem

Na krém budete potřebovat máslo (115 g), smetanový sýr (230 g), lžička vanilkového extraktu, moučkový cukr (500 g).

Postup

  • Připravte si polevu ze smetanového sýra, přičemž nezapomeňte použít smetanový sýr pokojové teploty. Pokud je poleva hodně měkká, nechte ji krátce vychladit v lednici, aby trochu ztuhla.
  • Smetanový krém nandejte do cukrářského pytlíku a ozdobte jím bábovku.
  • Zakrytou bábovku uchovávejte v lednici.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.