Ryby bychom měli všichni zařadit do svého jídelníčku a to na pravidelné bázi.
Co zkusit třeba makrelu?
Nejen že skvěle chutná, ale nabízí také spoustou zdravotních výhod.
My jsme si pro vás dnes připravili úžasné recepty na makrelu na grilu, kterými ohromíte své hosty nejen na letních grilovačkách.
Tak pojďme na to!
Naše recepty
Vyzkoušejte i naše další chutné recepty na ryby na grilu 6x jinak. Pochutná si opravdu každý!
V korejské kuchyni se čerstvá makrela před grilováním často solí pro přidání chuti a možnosti uchování ryby na delší dobu. Jednoduše si připravte filety z makrely, poté je posypte velkým množstvím soli a nechte 10–15 minut marinovat. Jakmile budete hotovi, můžete ryby zmrazit až na 3 měsíce či je rovnou grilovat.
A jak se vám naše dnešní recepty na makrelu na grilu líbily? Napište nám do komentářů!