Klasické bramborové hranolky určitě znáte!
Ale co vyzkoušet i naše recepty na celerové hranolky?
Jsou zdravější, nízkosacharidové, ale také lahodné a božsky křupavé.
Vyzkoušejte tuto božskou přílohu ještě dnes a už nebudete chtít jinou!
Naše recepty
Jak celerové hranolky podávat?
- Podávejte hranolky s farmářských dresinkem nebo dresinkem z modrého sýra jako perfektní svačinu či předkrm.
- Hranolky z celeru skvěle doplní každé jídlo. Zkuste je podávat s burgerem nebo sendvičem místo tradičních hranolků.
- Přidejte je do salátu pro extra křupavost a chuť.
- Podávejte je jako přílohu k jakémukoli masu.
Celer je nevzhledná zelenina, která svým zjevem člověka spíše odrazuje, než aby lákala. Avšak funguje velmi dobře v mnoha receptech, poctivá svíčková omáčka by bez celeru nebyla poctivá a už vůbec ne tradiční. Nejen to! Celer je navíc nízkokalorický a řadí se mezi nejdietnější suroviny celého světa. Myslíte si, že ho znáte, ale je to skutečně pravda? Objevte v našem podrobném článku o celeru vše, co jste dosud ani netušili!
A jak se vám naše dnešní recepty na celerové hranolky líbily? Napište nám do komentářů!