Připravte si s námi recepty na tradiční paellu s mořskými plody.
Nikdy jste neochutnali nic, co by více připomínalo slunné Španělsko!
Na co si dát při přípravě této španělské dobroty pozor? To se dozvíte na konci článku!
Naše recepty
Na co si dát při přípravě paelly s mořskými plody pozor?
Čerstvost mořských plodů: Zkontrolujte, zda jsou mořské plody čerstvé a kvalitní. Používejte čerstvé mořské plody, jako jsou krevety, mušle nebo chobotnice.
Správná doba vaření: Každý mořský pod se vaří různě dlouhou dobu, například krevety se vaří rychle, zatímco mušle potřebují delší dobu k tomu, aby byly hotové. Proto přidávejte jednotlivé druhy postupně, dle potřebné doby vaření.
Správné skladování: Pokud používáte zmrazené mořské plody, je důležité je správně skladovat. Sledujte pokyny na obalu týkající se skladování a použijte je co nejdříve po rozmrazení. Dbejte také na to, aby nebyly předvařené mořské plody skladovány příliš dlouho.