Nudličky z kuřecího masa s česnekem a parmezánem

Nudličky z kuřecího masa s česnekem a parmezánem

Tyto krémové česnekové kuřecí kousky z jednoho hrnce jsou stejně snadné jako chutné! Žádná smetana ani velké množství másla, díky čemuž je toto jídlo lehké a snadno stravitelné. K tomuto receptu si můžete připravit i marinované kuřecí kousky, zkuste ty naše!

Co budeme potřebovat

  • 4 lžíce másla
  • 4-5 stroužků česneku
  • 800 ml kuřecího vývaru
  • 400 ml mléka
  • 500 g linguini
  • sůl
  • černý
  • 1 lžička bazalky
  • 50 g parmazánu
  • 150 g brokolice
  • 2 kuřecí prsa ugrilovaná a nakrájená na nudličky

Postup

  • Ve velké pánvi rozehřejte 2 polévkové lžíce másla.
  • Přidejte česnek a vařte asi minutu.
  • Přidejte kuřecí vývar, mléko, zbývající 2 polévkové lžíce másla, těstoviny, sůl a pepř a bazalku.
  • Za občasného míchání přivedeme k varu.
  • Jakmile se vaří, snižte teplotu na mírný var za občasného míchání po dobu 16-20 minut, nebo dokud nejsou nudle uvařené.
  • Pokud chcete přidat brokolici, přidejte ji asi po 10 minutách vaření.
  • Když jsou nudle hotové, vmíchejte parmazán, kuřecí nudličky a v případě potřeby přidejte trochu mléka, abyste dosáhli požadované konzistence.
Hrnec plný krémové omáčky z parmezánu a s kuřecím masem.
Zdroj: kidseatbyshanai.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.